За нас

Мак Аутостар дооел е генерален дистрибутер на повеќе брендови од автомобилската индустрија како што се: Mercedes-Benz патнички и комерцијални возила, автобуси, Setra, Evobus, Unimog,  Mitsubishi Fuso и овластен сервисер за Mitsubishi Motors. Компанијата е сопственик на брендот Premium Used, фирма која се занимава со продажба и одржување на користени возила.

Со цел ослеснување при купувањето возила, Мак Аутостар формираше компанија за финансиски услуги – Master Leasing. На овој начин постигната е едно од главните цели на Мак Аутостар, можноста клиентот да пронајде сѐ на едно место – целосно решение за мобилноста. Она што компанијата го нуди е базирано на искуства за сеопфатно решение, од продажба и одржување до начин на финансирање.