Акција – редовен сервис

A-Class и GLA

Акцијата се однесува само за A-Class со фабричка ознака W176 и за GLA со ознака W156 и кои имаат мотор со ознака OM 651.Дочекајте ги летните одмори спремни. Мак Аутостар подготви акциска понуда за редовен сервис што опфаќа:
  • Замена на масло и филтер за масло
  • Замена на филтер за воздух
  • Проверка на потпирање и подвозје
  • Краток тест

Акциска цена