Акција – редовен сервис

GLE и S-Class

Акцијата се однесува само за GLE со фабричка ознака W166 и за S-Class со ознака W222 и кои имаат мотор со ознака OM 642.Дочекајте ги летните одмори спремни. Мак Аутостар подготви акциска понуда за редовен сервис што опфаќа:
  • Замена на масло и филтер за масло
  • Замена на филтер за воздух
  • Дополнување AdBlue течност
  • Проверка на потпирање и подвозје
  • Краток тест

Акциска цена