Под хаубата: технички податоци, димензии и тежини на Vito приватното патничко комбе.

Димензии и тежини.

Должина
Макс. дозволена вкупна тежина
Погон

Добро за буџетот и животната средина.

Економични мотори со дополнителна ефикасност.

Трите 4-цилиндрични дизел мотори со Common-Rail директно вбризгување и турбо полнење, како и видовите на погон - погон на предните и сите тркала, претставуваат основа за економично и одржливо користење на Vito патничкото комбе.

Мотори и потрошувачка на гориво.

Тип на возило
Погон
Норма за издувни гасови