Основа за економичен патнички превоз.

Ефикасен и функционален.

Vito патничкото комбе BASE е робустниот и веродостојниот Midsize-Van за особено економичен патнички превоз. Во неговата пространа внатрешност по желба при максимален распоред на седење може да се сместат до 9 лица. Опремата за безбедност со ATTENTION ASSIST, помошта за страничен ветер, помошта при движење на нагорнина и системот за следење на притисокот во гумите, како и со воздушни перничиња за возачот и совозачот е веќе за пример во стандардниот обем.

Патничкиот простор на Vito патничкото комбе BASE може да се уреди според потребата: на пример, со клупа за седење со 2 или 3 седишта во 1 ред и клупа за седење со 3 седишта во 2 ред. Клупата за седење со 2 седишта овозможува удобен пристап кон задниот дел. Сите седишта се опремени со интегрирани трикратно прицврстени безбедносни ремени и наслони за глава прилагодливи по висина. Освен на местото за седење EASY-ENTRY на сите места во патничкиот простор може да се прицврстуваат соодветни детски седишта со ISOFIX-прицврстување за детско седиште.