Совршено прилагодено: опрема и додатоци за Вашето Vito патничко комбе за приватни потреби.

Главни карактеристики на дополнителна опрема.

Аудио 40

LED Intelligent Light System

Пакет со маса

Камера за движење наназад

Пакет со кревет

7G-TRONIC PLUS

Главни карактеристики на стандардната опрема.

Помош за страничен ветер

Воздушно перниче за возачот

ATTENTION ASSIST

Преглед на опрема

  1. Пакети на опрема


  2. Ентериер
  3. Екстериер  4. Комфор


  5. Технологија
  6. Безбедност