Vito товарно комбе

Совршено прилагодено: опрема и додатоци за Вашето Vito товарно комбе.

Главни карактеристики на дополнителната опрема.

Дополнителна опрема. Тука има повеќе за Вас.

Vito товарно комбе, клупа на совозачко седиште со 2 седишта

Клупа на совозачко седиште со 2 седишта

Vito товарно комбе, шини за затегнување на страничниот ѕид до страничниот парапет

Шини за затегнување на страничниот ѕид до страничниот парапет

Vito товарно комбе, задни врати, двокрилни, отворање до страничниот ѕид

Задни врати, двокрилни, отворање до страничниот ѕид

Vito товарно комбе, LED-светлечка лента во товарниот простор

LED-светлечка лента во товарниот простор

Vito товарно комбе, систем на шини за прицврстување на товар

Систем на шини за прицврстување на товар

Vito товарно комбе, лизгачка врата лево

Лизгачка врата лево

Главни карактеристики на стандардната опрема.

Стандардна опрема. Тука има повеќе за Вас.

Vito товарно комбе, помош за страничен ветер

Помош за страничен ветер

Vito товарно комбе, воздушно перниче за возачот

Воздушно перниче за возачот

Vito товарно комбе, ATTENTION ASSIST

ATTENTION ASSIST

Преглед на опрема.

  1. Пакети на опрема
  2. Ентериер
  3. Екстериер


  4. Комфор  5. Технологија

  6. Безбедност