Сака, може, го прави: Vito и неговите варијанти на товарни комбиња, Mixto и патничко комбе.

Vito товарно комбе

 • 3 должини на каросерија: компактна (серија) со 4.895 mm, долга со 5.140 mm и екстра долга со 5.370 mm
 • До 6,6 m³ капацитет на товарниот простор во екстра долгата варијанта
 • Место за до 3 европалети во долгата и екстра долгата варијанта, товарењето е можно преку задната и преку лизгачката врата
 • Цврст преграден ѕид на столбот достапен по избор – исто така со вграден фиксен прозорец
 • Под на товарниот простор со алки за затегнување за обезбедување на товарот
 • До максимално 3.200 kg дозволена вкупна тежина

Vito Mixto

 • 3 должини на каросерија: компактна (серија) со 4.895 mm, долга со 5.140 mm и екстра долга со 5.370 mm
 • До 4,1 m³ капацитет на товарниот простор во екстра долгата варијанта
 • Место за до 3 лица во патничкиот простор и 1 европалета во товарниот простор
 • Цврст преграден ѕид на столбот C достапен по избор, со вграден фиксен прозорец
 • Под на товарниот простор со алки за затегнување за обезбедување на товарот
 • До максимално 3.200 kg дозволена вкупна тежина

Vito патничко комбе – комерцијално користење

 • 3 должини на каросерија: компактна (серија) со 4.895 mm, долга со 5.140 mm и екстра долга со 5.370 mm
 • Место за до 9 лица, зависно од варијантата на седиштата, 2-2-3 седишта со опционално достапен 3 ред на седишта во патничкиот простор
 • Лизгачка врата на левата страна која е достапна по избор
 • Под на товарниот простор со алки за затегнување за обезбедување на товарот
 • До максимално 3.200 kg дозволена вкупна тежина

Vito патничко комбе – приватно користење

 • 3 должини на каросерија: компактна (серија) со 4.895 mm, долга со 5.140 mm и екстра долга со 5.370 mm
 • Место за до 9 лица, зависно од варијантата на седиштата, 2-2-3 седишта со опционално достапен 3 ред на седишта во патничкиот простор
 • Лизгачка врата на левата страна која е достапна по избор
 • Панорамски лизгачки покрив
 • До максимално 3.200 kg дозволена вкупна тежина

Прилагодени каросериски решенија.

Доколку Вашите потреби се поспецифични, можно е Mercedes-Benz да го има вистинското решение за Вас. Ние Ви помагаме и Ви нудиме солидни, оптимални и корисни каросериски решенија од еден давател на услуги или од нашите сертифицирани партнери. На ваков начин, оптимално сте подготвени за извршување на разни градежни работи или за употреба на возилото за трговија и испорака на производи.