Држи до 4 чаши, лименки или шишиња.

Варијабилни држачи за чаши напред во кабината.

Во држачите за чаши сместени во централната конзола во изведбата со рачен менувач1 може да се стават 2, а во изведбата со автоматски менувач 4 чаши, шишиња или лименки и цврсто ги држат за време на возењето. Држачот за чаши е лесно достапен за возачот, но исто така и од совозачкото седиште. За чистење држачот може да се извади.
1

Серискиот 6-брзински рачен менувач во поврзување со дизел моторот V6 со 6 цилиндри OM642 се очекува да биде достапен за нарачка од Q4/2018.

Lorem Ipsum