Совршено прилагодено: опрема и додатоци за Вашиот Sprinter со товарна платформа

Главни карактеристики на дополнителна опрема.

Со широкиот спектар на опции за дополнителна опрема, Sprinter шасијата и Sprinter товарната платформа, можат прецизно да се прилагодат според специфичните примени во индустријата или посебните барања. Финализираните варијанти на опремата овозможуваат прецизно конфигурирање на возилото, токму онака како што е потребно.

Sprinter платформа, навигација

Навигација

Sprinter платформа, кутии за складирање десно и лево под платформата

Кутии за складирање десно и лево под платформата

Sprinter платформа, држач за чаши напред

Држач за чаши напред

Sprinter платформа, преграда за чување на паметен телефон вкл. безжично полнење

Преграда за чување на паметни телефони вкл. безжично полнење

Sprinter платформа, MBUX мултимедијален систем со 10,25 инчен екран на допир

MBUX мултимедијален систем со 10,25 инчен екран на допир

Главни карактеристики на стандардната опрема.

Стандардната опрема за Sprinter шасијата и Sprinter со товарна платформа е обемна и со висок квалитет. Особено опремата за безбедност и удобност е на вообичаеното високо ниво на Mercedes-Benz.

Sprinter платформа, платформа со алуминиумски странични ѕидови

Платформа со алуминиумски странични ѕидови

 

Sprinter платформа, помош за страничен ветер

Помош за страничен ветер

Sprinter платформа, KEYLESS-START

KEYLESS-START

 

Sprinter платформа, електрично управување

Електрично управување

Sprinter платформа, помош за предни светла

Помош за предни светла

Преглед на дополнителна опрема.

 1. Ентериер



 2. Екстериер









 3. Комфор




 4. Инфо-забавен систем







 5. Технологија





 6. Безбедност




 7. Подвозје


1

Кај возила со погон на предните тркала во дизајн со 7 краци во боја титаниум сребрена и кај возила со погон на задните тркала во дизајн со 6 краци во боја сребрен ванадиум.

2

Интеграцијата на паметен телефон се очекува да биде достапна од Q4/2018.

3

Само во поврзување со достапен сензор за дожд.

Преглед на стандардна опрема.

 1. Ентериер




 2. Екстериер




 3. Комфор




 4. Технологија



 5. Безбедност







1

Серискиот 6-брзински рачен менувач во поврзување со дизел моторот V6 со 6 цилиндри OM642 се очекува да биде достапен за нарачка од Q4/2018.