Контактирајте со Mercedes-Benz.

Без оглед на Вашето прашање, ние ќе го најдеме одговорот и ќе Ве контактираме што е можно поскоро.

Вашите податоци ќе бидат зачувани само од Daimler AG за целите на обработка на Вашето барање и ќе бидат доставени до избраниот продажен и сервисен партнер на Mercedes-Benz. По четири недели, вашите податоци автоматски ќе бидат избришани од централната база на податоци на Daimler AG.