Помош за подобро обезбедување на товарот.

 

Безбедно прицврстување – на 2 до 4 фиксни алки за затегнување.

Алките за затегнување на страничните ѕидови помагаат при прописно обезбедување и осигурување на товарот, на пример на плочи или парчиња, кои се товарат вертикално. Фиксирањето штити од оштетувања и ја зголемува безбедноста при транспорт. Бројот на алки за затегнување на страничните ѕидови варира во зависност од должината и варијантата на каросерија.

Lorem Ipsum