Го штити подот на возилото од оштетувања.

Цврста заштита: изолира од топлина и звуци и е лесен за одржување.

Подот на товарниот простор се штити со помош на структурираната пластична подлога во мат црна боја и дополнително има топлинска и звучна изолација. Благодарение на пластичната површина, подот на товарниот простор е особено лесен за чистење.

Lorem Ipsum