Дополнителен простор за складирање и истовремено потпирач за рака.

Практичен за документи и пијалаци, удобен како потпирач за раката.

Потпирачот за рака со преграда за складирање е поставен меѓу возачкото и совозачкото седиште. Преградата за складирање има капацитет од околу 8,9 l и се наоѓа под потпирачот за рака. Ако преградата за складирање е затворена, раката може удобно да се постави на мекиот тапациран потпирач. Освен тоа, во посебниот држач за чаши во предниот дел на централната конзола може да се стават лименки, чаши или шишиња до 1,5 l. Во опремата на потпирачот за рака со преградата за складирање исто така спаѓа и приклучница од 12 V.

Lorem Ipsum