Совршено прилагодено: опрема и додатоци за Вашиот Citan Mixto.

Главни карактеристики на дополнителна опрема.

Со широкиот спектар на опции за дополнителна опрема Citan Mixto може да биде прецизно прилагодено на специјалните барања.

Задна клупа за седење FOLD & LOAD со заштитна решетка за товар

Потпирач за рака со преграда за складирање

Полуавтоматски контролиран клима уред TEMPMATIC

Странични ретровизори што се загреваат и електрично се подесуваат

Воздушно перниче за совозачот

Сензор за светлина и дожд

Главни карактеристики на стандардната опрема.

Стандардната опрема за Citan Mixto содржи многу опции, што ја зголемува удобноста и безбедноста на типичното ниво за Mercedes-Benz.

Електронска програма за стабилност ESP®

Автоматски дневни светла

Пластичен под на товарниот простор

Преглед на опрема.

  1. Ентериер


  2. Екстериер


  3. Комфор

  4. Технологија
  5. Безбедност и подвозје

 

Lorem Ipsum