Mercedes-Benz

V-Class.

Направи го твојот чекор.

Ајде тргнуваме!

Ќе уживате во секој километар изминат во V-Class. Овозможува патничките и деловните патувања да бидат уште порелаксирани. Авантуристите секој момент го доживуваат уште поинтензивно, а патниците се чувствуваат удобно и изгледаат модерно како никогаш порано.

Практичните автомобили можат да бидат и многу убави.

V-Class е вистински магнет за сечиј поглед. Гледано однадвор, неговиот совршен дизајн е пријатен за око. Погледот во ентериерот исто така ќе ве импресионира: внатерешноста е со модерен дизајн и благодарение на употребата на материјали со врвен квалитет и прецизна изработка, изгледа добро и Ве прави така да се чувствувате.

Со големината доаѓа и простор.

Без разлика дали за малите радости на секојдневниот живот или едноставно за одмор, V-Class е подготвена. Со многу простор и многу добри идеи за мултифункционална употреба на пространата внатрешност.

Симнете каталог

За повеќе информации за V-Класа, симнете каталог.

Технички карактеристики

Модел

Зафатнина cm3

МоќностkW/КС

Вртежен момент Nm

Комбинирана потрошувачка l/100 km

Забрзување 0-100 km/h

Макс.брзинаkm/h

Емисија CO2 g/km

V Class 220d1950120 (163)3806.4-6.211195162-157
VClass 220d4MATIC1950120 (163)3807.3-7.012.1188184-177
VClass 250d1950140 (190)4406.7-6.49.5205161-155
VClass 250d4MATIC1950140 (190)4407.4-7.310.3199173-172
VClass 300d1950176 (239)5006.7-6.47.9220161-155
VClass 300d4MATIC1950176 (239)5007.4-7.38.5214173-172