Mercedes-Benz

SLC.

Искусете ја слободата.

Возење со отворен покрив.

SLC пружа емоционално и спортско уживање додека возите под отворено небо. Гледајте, почувствувајте, вкусете и слушнете, чисто задоволство со отворен покрив. Откријте повеќе за спортскиот родстер на Mercedes-Benz.

Отворена покана.

Чисто задоволство од возење родстер, со удобност и секојдневна практичност – само SLC може да ја понуди оваа комбинација, во оваа класа на возила. Кога ќе замине сонцето, електричниот покрив може да се затвори за време од 20-тина секунди. За првпат, достапно е автоматско затворање на багажникот. Откријте ја иновативната технологија на SLC.

Љубовни вибрации.

Бучавоста станува чувство, кога ќе слушнете богат звук што доаѓа од спортски издувен систем. Тоа е причина повеќе за да го отворите покривот на SLC. Секој програм на возење создава своја музика, која е емоционално привлечна, интензивна.

Симнете каталог

За повеќе информации за SLC Roadster, симнете каталог.