Mercedes-Benz

SL Roadster.

Посебното чуство на магија е повторно во воздухот.

Вклучете го сонцето на најсилно.

Дизајнот на SL функционира како засилувач на нашите сетила. Долг преден дел, куси испакнати делови – силуетата е мискулеста со сензуална динамичност. Радоста се чувствува насекаде, почнувајќи со впечатливиот преден дел со „дијамантска“ решетка на ладилникот, хромираните детали и брилијантната завршница на задниот дел.

Љубовно чуство.

Бучавата се претвара во емоција. Уникатно искуство. Богатство на звук што излегува од спортскиот „издув“ е доволна причина да го отворите покривот на SL. Секоја програма за возење има своја мелодија: која може да биде емотивна или интензивна.

Моќ по Ваш вкус.

Кога управувате SL, овој модел на Mercedes-Benz испорачува она што го ветува неговиот дизајн: перформанси за почит. Спортски до максимум, економично или удобно? Сè може. Пет програми за возење се достапни за избор преку прекинувачот DYNAMIC SELECT. За секое расположение, за секоја рута.

Симнете каталог

За повеќе информации за SL Roadster, симнете каталог.