Mercedes-Benz

S-Class Coupé

Gran Performer.

Концепт на возилото.

Пристигнување на посакуваната дестинација, како ретко досега се чувствува толку брзо и со уживање.

Чист луксуз во комбинација со неспоредливо возачко искуство – Ѕ – Class Coupé го означува врвот на возилата на Mercedes-Benz.

Искусете го најдоброто.

Пронајдете го најдоброто од секое патување, постојано, секој ден, секоја ноќ. Ѕ-Class Coupé е тука за да Ви помогне со новата опција ENERGIZING comfort, иновација која може да помогне во опуштање на атмосферата, внатре во кабината, онака како што Вие посакувате. Наполнете ги батериите и изострете ја Вашата концентрација.

Најсилната волја лежи длабоко во секој од нас.

Инстинктивна свест која покажува што е добро, претставува чисто убедување. Тоа не е само чувството кое Ѕ – Класа Купе го создава, туку и она што го нуди неговата технологија, со помош на напредната генерација системи за помош при возењето што можат поефикасно да ги анализираат информациите и да дејствуваат уште поефикасно.

Симнете каталог

За повеќе информации за S-Class Coupé,симнете каталог

За повеќе информации за S-Class Cabriolet,симнете каталог