Mercedes-Benz

Новиот GLS.

Сите видови моќ.

Врв во понудата на простор и удобност се наоѓа само во новиот GLS.

И најдобро од сè, можете да го споделите ова фасцинантно луксузно искуство со шест други луѓе. Заден дел како кај никој досега. Новиот GLS целосно ја оправдува буквата „S“ во своето име. До седум патници може да уживаат во удобноста на возилото. Вториот ред седишта може електрично да се прилагодува.

Уживајте во модерниот луксуз.

Првиот впечаток за внатрешноста на GLS покажува изобилство на простор за седум лица. Секое седиште може да се пофали со најголема удобност и дигитална инфозабава, кои досега никогаш не биле видени во еден теренец.

Вашите планови никогаш нема да бидат преголеми за новиот GLS: потпирачите на вториот и третиот ред седишта може да се преклопат индивидуално или заедно со притискање на копче за да се произведе товарниот простор со капацитет до 2400 литри. Задниот крај може да се спушти за да се олесни оптоварувањето, а задната врата може да се отвори и затвори со просто движење на стопалото.

Ништо не е повредно од добар стил.

Спортски дух во најексклузивно издание. AMG Line се одликува со спортски отвори за воздух и специјални тркала од лесни легури, мултифункциски управувач и спортските педали кои ја заокружуваат динамичката естетика.

Симнете каталог

За повеќе информации за GLS-Class, симнете каталог.

Mercedes-Maybach GLS