Mercedes-Benz

Новиот GLE Coupé.

Израз на внатрешна сила.

Подготвени да направите свој белег?

Тогаш заземете го Вашето место. Новиот GLE Coupé е создаден да го освои секој агол, со спектакуларна појава. Со својот сензационален спортски дизајн, револуционерен кокпит и целосно активна суспензија, ги крева стандардите во својата класа.

Убавина однадвор. Велнес однатре.

Сè што е тука во внатрешноста, има поголема цел: да го минувате Вашето време што е можно попријатно и удобно. Откријте ги најважните опции за врвна удобност во новиот GLE Coupé.

Новиот GLE Coupé зрачи со интелигенција.

Новиот GLE Coupé може да Ви помогне во скоро секоја ситација при возење, благодарение на системите за безбедност и возење од најновата генерација.

Симнете каталог

За повеќе информации за GLE Coupé , симнете каталог.

Технички карактеристики

Модел

Зафатнина

Моќност електричен мотор (kW) рекуперација

Моќност МВС kW/КС

Вртежен момент електричен мотор (Nm)

Вртежен момент МВС(Nm)

Комбинирана потрошувачка l/100 km

Забрзување 0-100 km/h

Макс.брзинаkm/h

Емисија CO2 g/km

GLE 350 d 4MATIC
Coupé
2925/200/272/6007.3-6.96.6226193-182
GLE 400 d 4MATIC
Coupé
2925/243/330/7007.4-6.95.7240195-183
GLE 350 de
4MATIC
Coupé
1950100143/1944404001.3-1.16.921034-30