Mercedes-Benz

GLC.

Најдоброто на секој терен.  

Повисоко. подалеку.

Откријте го своето возење во GLC, во едно сосема ново ниво, прогресивно, атлетско, со зачудувачка ефикасност. Достапни се опциите како: plug-in hybrid, воздушна суспензија - AIR BODY CONTROL, или  спортската суспензија со челични пружини - DYNAMIC BODY CONTROL. Внатрешност, извонредна просторност.

СУВ. Овие три букви никогаш не звучеле толку добро.

Зрачете со леснотија, супериорност и моќ без притоа да се наметнувате. Одберете ја Вашата насока со гордост и самодоверба, однапред знаејќи кога да застанете. Ова е префинета уметност на модерниот луксуз. Правилниот, високо експресивен преден дел и тридимензионалната  решетка на ладилникот му даваат прогресивно присуство. Страничниот дел се карактеризира со прецизни линии и мускулести површини, кои ја истакнуваат сензуална чистина – белег на новиот дизајн на Mercedes-Benz.

Чиста префинетост.

Уживајте во секој изминат метар – со AIR BODY CONTROL. Опцијата за воздушна суспензија со континуирано прилагодување на амортизацијата, ги користи сите правила на инженерската уметност. Подуправувањето е значително намалено при одредени маневри, со цел постигнување подбро динамичко искуство.

Симнете каталог

За повеќе информаци за GLC, симнете каталог.