Mercedes-Benz

GLA.

Секогаш во движење.

Го лови секој поглед и го задржува.

Следете нови патишта, излезете на некој непознат терен. Кога станува збор за љубопитноста и духот на авантурата, новиот GLA се однесува како вистински теренец. Од друга страна: неговите динамички линии покажуваат лик на спортско купе. Новиот GLA е кросовер во својата најчиста форма - не се вклопува во некоја посебна категорија, но совршено се вклопува во Вашиот живот.

Комуникациски поврзани.

Влезете во новиот GLA и заминете некаде каде што е тивко, каде што можете да го чуете шумот на морето и повикот на планината. Избегнете го сообраќајниот метеж, благодарение на опцискиот систем за навигација во реално време и дозволете им на софистицираните системи за помош при возење да Ви го олеснат возењето.

Со помош на многуте дизајнирани апликации, Вие ја имате можноста за поврзување со целиот свет.

Простор за складирање.

Без разлика дали тоа е шопинг или патување на одмор - новиот GLA има се што е потребно на Вашата следна експедиција. Товарниот простор можете да го отворите со едно притиснување на копче или само со движење, со што отворањето на багажникот е како интересна детска игра.

Симнете каталог

За повеќе информации за GLA SUV, симнете каталог.