Mercedes-Benz

Новиот GLA.

Повеќе GLA откога и да е досега.

Динамичните пропорции го прават новиот GLA компактен и функционален. Како компактен теренец, тој се вклопува насекаде и има доволно простор за Вашето секојдневно живеење.

Се`е до вредностите кои ги носи со себе.

Сето тоа е до внатрешните вредности. Внатрешноста на новата GLA комбинира чувство за простор, високо-технолошки карактеристики и спортски карактер. Дизајнот поставува нови стандарди. Се истакнува слободно поставениот екран, чувствителен на допир, како и специјално дизајнираните отвори за воздух.

Ја претвора секоја зона, во комфорна зона.

Новиот GLA е опремен со сè што го прави Вашето возење уште попријатно. Внатрешноста комбинира чувство на простор, спортски карактер и вградени материјали кои се со највисок степен на квалитет. Притоа, новиот компактен SUV е пофункционален од кога и да било и секогаш се прилагодува на Вашите потреби.

Симнете каталог.

За повеќе информации за GLА, симнете каталог.

Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

Технички карактеристики

Модел

Трансмисија

автоматски

Зафатнина

cm3

Моќност
kW/КС
Комбинирана потрошувачка l/100 kmЗабрзување 0-100 km/hМакс.брзинаkm/hЕмисија CO2 g/km
GLA 2007G-DCT1332120/1636.0-5.78.7210137-130
GLA 2508G-DCT1991165/2256.7-6.56.9240153-148
GLA 250
4MATIC
8G-DCT1991165/2257.1-6.96.7240163-158
GLA 200 d8G-DCT1950110/1504.8-4.68.6208126-121
GLA 200 d
4MATIC
8G-DCT1950110/1505.2-4.98.9205138-130
GLA 220 d8G-DCT1950140/1904.9-4.77.4217129-123
GLA 220 d
4MATIC
8G-DCT1950140/1905.3-5.07.3219140-133