Mercedes-Benz

G-Класа.

Лидер на секој терен.

Off-road технологии.

G-Класа нуди бескомпромисни можности.

Mercedes-AMG.

Концентрирана моќ. Уникатно спакувана, со возбудливи возни перфоманси. Јасно видлива моќност на Mercedes-AMG G 63, со препознатлив стил на AMG. Ексклузивноста и луксузноста овозможуваат перформансите на теренецот да бидат доживеани и во внатрешноста на возилото. Импресивен теренец со енормна сила и добро приспособени детали е ништо помалку од извонредно.

Рафиниран. Моќен. Динамичен. Опциски пакети

Индивидуалност, скроена за G-Класа.
G-Класа располага со бројни пакети на опрема, достапни за да се задоволат различните вкусови, притоа дозволувајќи да го скроите теренскиот изглед според Вашите лични желби и потреби.