Mercedes-Benz

E-Класа Караван.

Ремек дело на интелигенцијата.

Не е само нова внатрешност, туку нов свет.

Како ќе работиме во иднината? Како ќе живееме? Како ќе патуваме и како ќе се движиме наоколу? Со новата Е – Класа, се осмелуваме да фрлиме поглед во иднината. И она што изненадува, е фактот дека се изгледа толку лесно, толку сензуално, толку чисто. Медиjа екранот изгледа како да лебди слободно во воздухот, прикажувајќи информации на еден поинтелигентен, точен и повеќе емоцинален начин од кога било досега. Ова е само еден мал детал од внатрешноста чија удобност, стил и пространост креираат целосно ново доживување.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Дали сте заглавени во сообраќај, или сте на долго ноќно возење или возите по непознат пат – Вашата Е – Класа е тука да Ве опушти, особено во стресни ситуации. Ова е концептот кој го прави секое Ваше патување во Mercedes-Benz безбедно и единствено: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Бидејќи времето поминато зад управувачот е Ваше време. Време за релаксација. Време за обновување на Вашата енергија, со цел да пристигнете безбедно на Вашата дестинација, а притоа да бидете и целосно опуштени.

Дизајн.

Дизајн на Е – Класа караван.
Динамични пропорции со возбудливи линии и даваат на Е – Класата караван уникатен изглед и дозволуваат најпространото возило во луксузниот сегмент да изгледа неверојатно компактно и елегантно. Изборот на дизајн линии и опрема Ви даваат можност за нагласување на Вашата индивидуалност

Симнете каталог

За повеќе информации за E-Класа Караван, симнете каталог