Mercedes-Benz

C-Класа Лимузина

Најдоброто нема алтернатива..

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Удобност што нуди енергија и сигурност е вистински пример.

Дали во градскиот метеж или навечер при долго возење по напознат пат –Вашата C-Класа значително го намалува напрегањето, особено во стресни ситуации. Ова се заснова на концепт, кој го поседуваат сите наши возила и кои секое патување во Mercedes-Benz го прават да биде посебно: Intelligent Drive. Затоа што времето поминато зад управувачот е Ваше време. Време за опуштање. Време е да ја вратите Вашата енергијата. Како најважно може да се истакне безбедноста, сигурно да стигнете до посакуваната дестинација, но притоа да бидете и опуштени.

Заведување.

Елегантна и интелигентна. Предниот дел од C-Класа е возбудлив микс од елегантен дизајн и иновативна технологија на Mercedes-Benz, како што е извонредниот изглед на интелигентниот систем за осветлување, опциските LED предни светла. Тие Ве пречекуваат со сина светлина од моментот кога возилото ќе го отклучите и се додека трае патувањето, тие се трансформираат во извор на интелигентни светлосни технологии.

C-Класа. Најдоброто нема алтернатива.

Лимузината го прикажува рафинираниот, спортски изглед, како и и континуираните, прецизни линии, носејќи ја дарежливоста на едно ново ниво, давајќи Ви повеќе слобода за да ги исполните Вашите желби. Поставете нови стандарди.

Симнете каталог

За повеќе информации за C-Класа Лимузина, симнете каталог.