Mercedes-Benz

C-Класа Караван.

Најдоброто нема алтернатива.

Врв во дарежливоста.

Дарежливоста е вистинска кога е видлива насекаде. Дизајн кој не престанува да воодушевува. Иновативна технологија која се трансформира во неспоредливо чувство на возење. Простор кој ги надминува Вашите очекувања. Искусете ја дарежливоста. C – Класа караван.

Во хармонија со својот раст.

C – Класата нуди импресивна динамичност – во секој поглед. Најнапредните технологии во поглед на шасијата, како и опциската AIRMATIC воздушна суспензија се само дел од импресивните и елегантни можности на ова возило. Обрнете внимание на лајсни на покривот на караванот, кои  го следат дизајнот во совршена хармонија. За помал отпор од ветер и визуелно зголемена динамичност.

Зачекорување во посебен простор.

Луксузен простор. Кога тоа го нуди C – Класа караван, го има и повеќе отколку што може да замислите. Со зголемен простор на задна клупа за задоволство при седењето. И со уште повеќе слобода и флексибилност. Благодарејќи на преклопливата задна клупа во однос 40/20/40, истата лесно може да биде во позиција на целосно спуштена.

Space is luxury. When the C-Class Estate offers it, it grows beyond itself. With even more room in the rear for a high level of seating comfort. And with even more  freedom and flexibility. Thanks to a seat backrest split in a 40/20/40 ratio, which can be conveniently folded down from the boot. 

Симнете каталог

За повеќе информации за C-Класа Караван, симнете каталог