Mercedes-Benz

Новата B-Class.

Без текст.

Подготвени за семеен живот?

Новата B-Class е тука. Подинамична, поудобна и побезбедна од кога и да било досега.

Бидејќи безбедноста понекогаш е се.

Новата B-Class опциски е достапна со помошни системи за натамошно олеснување на возењето. DISTRONIC системот за одржување на растојание, автоматски го прилагодува растојанието со возилото напред или активниот помошен систем за сопирање, кој го сопира движењето на возилото во итни случаи. На ваков начин знаете дека Вие и Вашето семејство, секогаш сте во вистинските раце.

Стилска внатрешност со компактен дизајн

Семејните возила не се тоа што некогаш беа.

Внатрешноста на новата B-Class е единствен од ваков вид во својата класа и предизвикува моментно воодушевување. Преминот од инструмент таблата, централната конзола и вратата е флуидна. Сето ова е дополнето со други детали кои прават чувството да биде прекрасно додека сте во автомобилот.

Подготвени за највозбудливиот настан во Вашиот живот?

Новата B-Class е достапна за се: откријте го автомобилот кој сака новини.
Добредојдовте - Вашиот личен тренер е на Ваша услуга.
Добро е да се остане во форма кога сте зад управувачот. Опцискиот ENERGIZING пакет на опрема помага секогаш да се чувствувате одлично. Интелигентниот систем за контрола на удобноста го комбинира клима уредот, амбиенталното светло, музиката и седењето во програми кои траат неколку минути за да Ве витализираат или релаксираат.

Симнете каталог.

За повеќе информации за B-Class, симнете каталог.

Технички карактеристики

Модел

Зафатнина cm3

МоќностkW/КС

Вртежен момент Nm

Комбинирана потрошувачка l/100 km

Забрзување 0-100 km/h

Макс.брзинаkm/h

Емисија CO2 g/km

B 180 7G-DCT1332120/1632505.6-5.49.0212128-124
B 200 7G-DCT1332120/1632505.6-5.48.2223129-124
B 200 d 8G-DCT1950110/1503204.5-4.28.3219119-112
B 220 d 8G-DCT1950140/1904004.5-4.47.2234119-116