Mercedes-Benz

AMG S-Класа Лимузина

Почуствувајте интелегентно возење.

Не треба да докажувате ништо никому. А сепак тоа го правите секој ден.

На пример, неопходно е внимателно ракување со ресурсите. Дека нивото на префинетост е сеуште некаде надвор од дофат. Дека економичноста и луксузот не се засебни, туку одат заедно совршено. Да го докаже тоа, новата S-Класа има нова генерација на мотори. Со најинтелигентните системи за асистенција во својата класа. Дизајниран да предизвика возбуда во телото и умот.

Секогаш брза да ги забави работите.

Има толку многу технологии кои го прават нашиот живот побрз. Во S-Класата има едно уникатно парче опрема, која за првпат може да го запре светот за момент: опциската ENERGIZING comfort контрола, која е тука за интелигентна комбинација и активација на бои, звуци, светла, мириси и дури и масажа во седиштата. Суптилни витализирачки и релаксирачки ефекти, кои му помагаат на возачот да остане опуштен и сконцентриран додека е зад управувачот.

Која е тајната зад ваквата смиреност?

Дали некогаш си го поставувате ова прашање? Ниту една друга луксузна лимузина толку самоуверено не го гази патот меѓу стилот и статусот. Фино изработени линии и впечатливи детали и даваат на новата S-Класа уште посилно присуство, а без да биде нападната. Дали овој стил вам Ви е познат?