Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT.

Рачно изработено од тркачи.

Дизајн.

Mercedes-AMG GT е неспоредлива тркачка икона. Амбиција од самиот почеток. Возбуда во секој детал. Секој што сонува за вистинска машина за возење веднаш ќе препознае дека ова е единствениот начин на кој таа може да изгледа.

Mercedes-AMG GT R.

Ѕверот од зелениот пекол. Mercedes-AMG GT R  ја прикажува супериорноста на AMG во развојот и трките и ги поместува границите на перформансите - како резултат на тоа ДНК-та на AMG е уште појасно забележлива. Благодарение на директен трансфер на know-how од мотоспортот, Mercedes-AMG GT R има максимална брзина од 318 км / час и забрзува од 0 до 100 км / час за 3,6 секунди.

Дознајте повеќе за возните својства на Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT со дизајн како од вселената, ги пренесува иновациите од мотоспортот на патот. Користењето напредни материјали придонесува за исклучително лесна каросерија.

Симнете каталог

За повеќе информации за AMG GT, симнете каталог.