Mercedes-Benz

Заведува за миг.

Атлетски, енергичен и експлозивен.

 Лошо момче во добра форма.

“Селфи” слика со CLA купе е апсолутно неопходна. Сликајте го браникот со хромирана предна дијамантска решетка. Алуминиумските тркала со 18 инчи, во различни дизајни гарантираат повеќе “лајкови”.

Љубов и темпо

Какво возење! Со опцијата DYNAMIC SELECT (достапно за одредени модели), изберете ја опцијата “Sport” и заврзете го Вашиот сигурносен појас. Пред вас претстои многу повеќе отколку секојдневно патување од точка А до точка Б. Следете го Вашиот ритам при влегување од еден свијок во друг. Достапните опции за избор на суспензија со Adaptive Damping Системот Ви нудат различни режими на возење за уште поголема агилност и управливост.

Mercedes-AMG.

Доживејте интензивно задоволство при возењето и возбудливи перформанси. Со Мercedes-AMG Ве уверуваме: секогаш одиме чекор натаму за да го претвориме она што е технички изводливо во неповторлива реалност. Исклучителни моторни возила се создаваат за исклучителни луѓе. Добредојдовте во светот на Mercedes-AMG.