Mercedes-Benz

AMG C-Класа Караван.

Најдоброто нема алтернатива.

Заведување.

Елегантен и интелигентен. Предниот дел на C-Класата е возбудлива мешавина на елегантен дизајн и иновативна Mercedes-Benz технологија, како на пример неповторливиот интелигентен систем на  LED предни светла. Тие го поздравуваат возачот со сино светло во моментот кога возилото се отклучува, а за време на патувањето тие се претвораат во извор на интелигентна светлина.

Врвот на дарежливоста.

Дарежливоста е апсолутна кога насекаде е видлива. Во дизајнот што Ве носи далеку и не отстапува. Во иновативна технологија која се трансформира во неспоредливо чуство на возење. И евидентно е во простор што ги надминува Вашите очекувања. Искусете ја рафинираната дарежливост: C-Класа Караван.

Mercedes-AMG.

C-Класа Караван претставена од AMG.
Чиста фасцинација и импресивна динамичност  - интеракцијата меѓу високотехнолошкиот погонски систем, суспензијата на возилото и максималната персонализираност при изборот на поставките Ви озвозможува вистинско AMG искуство при возењето. Mercedes-AMG C-Класа Караван е достапна во три варијанти на моторот.