Mercedes-Benz

Вашата најдобра понуда за новата Е-Class

 
🔴 Изберете AMG или Exclusive дизајн или хибридна верзија

🟡 Стандардно опремени со 4MATIC + MBUX систем за говорно комуницирање со возилото

🟢 10 инчни дигитални екрани

🔴 Греење на седишта

🟡 MULTIBEAM LED итн ...

Погледнете го видеото и запознајте сѐ со новата E-Class.

Mercedes-Benz, E-Class со сите новини и натаму ја задржува лидерска позиција во овој сегмент.

Со повеќе од 14 милиони продадени возила, почнувајќи од 1946 година, моделот E-Class е најдобро продаваниот модел на сите времиња во Mercedes-Benz. Се смета за модел кој е „срцето“ на брендот. 

Успешноста на оваа генерација E-Class може да се заклучи и од продадените 1,2 милиони возила, во изминативе 4 години.

Достапна е најновата генерација на MBUX системот за гласовна контрола на функциите во возилото. 

Можете да изберете меѓу спортскиот AMG или елегантниот Exclusive дизајн на надворешноста, додека погоните се стандардно опремени со 4MATIC, еден од најнапредните системи за погон на сите тркала.

Исто така, достапна е и plug-in хибридна верзија со дизелски мотор, кој со помош на електромотор, заедно ослободуваат моќност од 306 КС. 

Симнете каталог

За повеќе информации за E-Class, симнете каталог