medium-cb0b6819_cf72_4e02_9010_d078539d3d79

Контакт

Тел: +389 2 2580 000

Вести

  • Три светски премиери на Mercedes-Benz во Париз

    Премиери на Mercedes-Benz

    повеќе
  • Викторија Лоба зборува со новата Mercedes-Benz А-Класа

    Во мистериозната кутија во Сити мол се криеше – Новата А-Класа

    повеќе
interaction-c713ba7a_8cbf_4f5a_937f_4fc580edc288
small-3a9ce3ad_fe78_4a45_91c2_282f80a7e8ec
large-1d28d433_b229_4dbd_bb43_33a4f1764076

Каде се наоѓаме

Сите локации