Vito патничко SELECT.

Врвни експерти во одлична атмосфера.

Проширена стандардна опрема на Vito Select Tourer споредба со Vito PRO (извадок):

Надворешност:

 • Предни и задни браници во боја на каросерија
 • 40.6-cm (16") алуминиумски тркала со 10-краци и големина од 6.5 J x 16 ET 52 со 225/65 R16 пневматици

Внатрешност:

 • Клупа со 3 луксузни седишта во првиот и вториот ред на кабината за патници со можност за склопување и отстранување на седиште
 • Асистенција за предни светла за автоматска активација/деактивација
 • TEMPMATIC клима уред
 • Луксузно возачко и совозачко седиште
 • Пакет за внатрешно и амбиентално осветлување
 • Мултифункциски управувач со патен компјутер
 • Сензор за дожд со автоматско приспособување на интервалот на работа на бришачите
 • Систем за брзо местење на седиштата
 • Под со тепих (Dilours) во кабината за патници
 • Хромирани детали на инструмент таблата и на вратите

Vito

Патничко

Предности

Технички податоци

Каталог