Vito патничко PRO.

Секогаш подготвен за следниот транспорт.

Проширена стандардна опрема на Вито PRO во споредба со Vito BASE (извадок):

Надворешност:

 • Греење на надворешни ретровизори
 • Затемнети стакла

Внатрешност:

 • Клупа со 3 седишта во првиот ред со можност за склопување и отстранување на надворешното седиште
 • Клупа со 3 седишта во вториот ред
 • Осветлени огледела во штитниците од сонце
 • Светла за читање за возач и совозач
 • Обложен внатрешен дел на покривот
 • Пластичен под во кабината за патници,лесен за одржување
 • Управувач со можност за прилагодување по висина и длабочина
 • Прединсталација за радио со 2 звучници напред
 • Странично воздушно перниче во делот на колковите и воздушни перничиња-завеси,напред

Vito

Патничко

Предности

Технички податоци

Каталог