Уникатен концепт на возило.

Големи можности.

Vito може совршено да биде обликуван во зависност од индивидуалните потреби за простор со опција за три должини на возилото,компактно,долго и екстра-долго.Вашите патници може да уживаат во одличната просторност на патничката кабина и корисноста од капацитетот на товарниот дел.

И покрај неговите димензии,висина од 1910 mm и вкупната дозволена тежина на возилото од 2.8 тони (+48 mm кога е со шини за покрив), може да се вози во поголемиот број гаражи и паркинг места без никаков проблем.На овој начин, Vito со неговите корисни карактеристики,нуди исклучителна просторност за Вашите секојдневни професионални обврски.

  • Опција со оски за тркалата [1]
  • Три должини на возилото: 4895 mm [1] (компактно), 5140 mm (долго) и 5370 mm [1] (екстра долго)
  • Максимален површина на товарење од 1.86 м2 за компактната верзија, 2.26 м2 за долгата верзија и 2.63 м2 за екстра долгата верзија.
  • До 4.1 м3 простор за товарење 
  • Три различни должини на товарење,до 3061 mm
  • До 120 kg поголема тежина на товарење,во однос на претходниот модел 
  • Тежина на товарење до 1250 kg за возила со погон на предните тркала и до 1305 kg за возила со погон на задните тркала
  • До 3.2 тони максимална дозволена тежина на возилото
  • Широк опсег на варијанти на мотори
  • Бројни стандардни и дополнителни опции

[1] Vehicle lengths compact and extra-long are scheduled to be available from January 2015.

[2] Valid for Vito 109 CDI and Vito 111 CDI with 3050 kg perm. GVW.

Vito

Mixto

Предности

Технички податоци

Каталог