Варијанти и флексибилност.Разновидноста создава уникатност.

Најдобар во својата класа – најголема понуда на варијанти на изведба.

Новиот Sprinter го олеснува Вашето секојдневно работење. Стандардната кабина обезбедува одлична удобност за 3 лица,како и простор за товарење со површина од 5.8 до 9.1 m2,во која може да се сместат до 5 еуро палети.Исто така,со цел да се олесни товарењето,овозможен е пристап на товарење од 3 страни со пониска висина.Со 3 оски на тркалата,2 варијанти на кабина,4 различни должини и 2 различни ширини на платформи,Sprinter е Вашето идеално транспортно решение.

 • 3 оски на тракала
 • 2 варијанти на кабини
 • 4 различни должини на платформа
 • 2 различни ширини на платформи
 • Стандардна или патничка кабина
 • широк опсег на варијанти на мотор
 • бројни опции на опременост
 • варијанти на тежина: од 3.0 до 5.0 тони
 • Опциско зголемување на капацитет на влечење до 3.5 тони за избрана варијанта на возило
 • максимална тежина на товар 3050 kg  
 • максимална површина на товарење до 9.1 m²

Sprinter

pick up

Предности

Технички податоци

Каталог