Технички податоци.

Новиот Actros. Технички податоци.

Во овој дел нудиме технички детали за новиот Actros – почнувајќи со понудата на мотори, резервоарите за гориво, меѓуоскиното растојание, должина на испусти на каросеријата.Техничките податоци можете да ги добиете и во PDF формат.

* A torque increase by 200 Nm in top gear is optionally available.