Нова димензија во ефикасноста

Намалена потрошувачка на гориво и зголемена профитабилност.

Воведени се многу иновации, а како резултат на тоа е значително намалување на потрошувачката на гориво. Друга важна предност е особено намалување на вкупните трошоци на одржување. 

Со заштеда на потрошувачката на гориво од дури 7% во споредба со својот претходниот, Actros е исклучително економичен. Euro VI  моторите се достапни во 4 верзии на зафатнина на моторот и 16 различни опции на моќност на моторот, кои се движат во опсег од 175 kW до 460 kW.

Исклучително профитабилна солуција.

.

  • Кон "Пресметка на сопственост"