Предности.

Новиот Actros обезбедува максимална удобност. За возење, работа и живеење.

  • 5 кабини: CompactSpace, ClassicSpace, StreamSpace, BigSpace, GigaSpace. Поголема внатрешност и простор за складирање во однос на својот претходник.
  • 11 варијанти на кабина кои се користат за национални и меѓународни транспорти 
  • Целосно редизајниран работен простор.
  • Сите контроли се ергономски поставени, за лесна и интуитивна употреба: стандардно опремен со автоматски менувач - овозможува уште поголемо задоволство при возењето 
  • Софистицираниот концепт и удобната внатрешност обзбедуваат оптимална рекуперација за време на сопирањето. 
  • Разните новини, особено големите и луксузни кревети овозможуваат вистински одмор, пред се.