Новиот Actros.

Добредојдовте во нова димензија.

Доколку сакате да напредувате, Вам ви е неопходно возило кое ќе биде Вашиот вистински партнер. За да се биде во позиција да се понуди исклучително возило за транспорт на долги релации, неопходно е да се даде вистински одговор на барањата во однос на удобноста, профитабилноста, возната динамика и разновидноста на функциите.

Резултат на сето тоа е создавање камион кој предзивикува целосна возбуда. Тоа е така бидејќи Actros нуди максимална удобност и најдобра профитабилност при користењето. Воведени се најнови техничко-технолошки иновации во поглед на заштедата и ефикасното искористување на гориво. Исто така, нуди одлични перформанси и карактеристики на висока безбедност. Влезете во Actros и доживејте ја новата димензија на долгиот транспорт.

Online magazine

News from Mercedes-Benz Trucks.