Закажување на сервис

Закажувањето на сервис за Вашето патничко возило сега е уште поедноставно. Пополнете го онлајн барањето, и притиснете "потврди". Нашите сервисни консултанти, во најкраток можен рок ќе Ви одговорат на e-mail и ќе Ве известат за терминот.


Внимание, полињата означени со * се задолжителни, за да се процесира Вашето барање.

Ве молиме напишете валиден email

Тип на возилото*

во форма XX-XXX-XX

Тип на сервис*