Отворен покрив - ви дава целосна слобода и поглед кон небото

Спортскиот дух повеќе се доживува при отворен покрив

[1] SL 65 AMG standard equipment.

[2] Only available for the SL 350 BlueEFFICIENCY.

SL-Class

фасцинација

факти

Kаталог