Надворешна опрема опции: Импресивна експресивност.

LED интелигентни светла

Целосно електрична кука за влечење:активирање на копче

PLUG-IN HYBRID: Уживање во перформанси на моторот не значи и зголемена емисија на штетни материи.

Внатрешна опременост опции:Бидете опкружени со прекрасни работи.

Off-Road пакет за секаков терен.

DISTRONIC PLUS: Стигнете далеку,безбедно.

Mercedes connect me: Mercedes-Benz Services.

The described functions are dependent on the selected equipment features and vehicle model. The combination of design and equipment lines shown may not be available in every country.

The right to make amendments to the integrated Mercedes-Benz Apps is reserved.

GLE SUV

фасцинација

факти

Kаталог