Фотографии

Кликнете на која било опција на C-Class Coupé за да видите азголемена фотографија.

Ви треба последната верзија на Flash plug-in за да ја искусите разновидноста на новата Mercedes-Benz C-Class Coupé. Не е потребен plug-in доколку сакате да ги видите информациите за возилото.Овде се достапни

C-Class Coupé

фасцинација

факти

Kаталог