Надворешна опременост: Изглед – блескаво освојува.

Elbaite зелена: Впечатлива на прв поглед. Импресивна.

LED светла со високи перформанси:Вистинска предност:

Внатрешен дизајн. Совршен изглед, според Вашите очекувања.

Apple® CarPlay®: Најдобрата конекција од A до B.

Амбиентално осветлување: Ги покажува вистинските бои. Следете ги Вашите чувства.

DYNAMIC SELECT: Го менува карактерот со само еден допир на копче.

Mercedes connect me услуги. Интелигентно вмрежување.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC: Почувствувајте го патот. Со сите сетила.

Motor Sport Edition: Погласна. Побрза. A-Class

The described functions are dependent on the selected equipment features and vehicle model. The combination of equipment features shown may not be available in every country.

The right to modify the integrated Mercedes-Benz apps is reserved.

Apple® CarPlay® is due to become available from early 2016.

A-Class

фасцинација

факти

Kаталог