Mercedes-Benz

Понуда на користени возила.

C-Coupe 220 CDI (2014)


Мотор: дизел, 2143 ccm, 170 KS
Менувач: 7 степен автоматски 
Година на производство: 2014
Прва регистраиција: 2014
Изминати километри: 50.000 km
Дополнителна опрема:
- 7 степен автоматски менувач
- Becker Map Pilot навигација
- Intelligent Light систем со Bi-xenon светла
- Греење на седишта напред
- Амбиентално осветлување
- AMG Plus Sport- пакет
Продажна цена: 25.800,- EUR.