Mercedes-Benz

V-Класа.

Животот е авантура.

Концепт на возилото.

Со Mercedes-Benz V-Класа, семејствата патуваат во релаксирана атмосфера, посветувајќи го секој миг на авантурите. Патниците уживаат во врвна удобност, додека патуваат до посакуваната дестинација.

Детали. 

Искусете ја разновидноста на V-Класа.

Разновидната внатрешност ја прави V-Класата удобна со многу можности. Огромната просторност е пример за ергономија, функционалност и дизајн.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Интелигентен систем за поголема безбедност, удобност и поврзаност. Партнер на кој може да се потпрете. Благодарение на помошните и безбедносните системи, V-Класата Ви помага во разни ситуации на возење, со цел да пристигнете на посакуваната дестинација, безбедно и релаксирано.

Симнете каталог

За повеќе информации за V-Класа, симнете каталог.